Share
Webinars over zorginnovatie en biohacking, smartwatches die corona herkennen, mijn gesprek met Jamie Metzl, mijn Superhuman Masterclass, en meer.
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
BIOHACKING NIEUWS 🚀
Smartwatches tegen corona

Hoi

Nu ik geen lezingen op locatie kan geven, bied ik webinars aan! Thema's zijn zorginnovatie, biohacking en de impact van technologie op de mens. Het kan in allerlei vormen, denk aan een keynote, webinar, livestream met Q&A of interactieve sessie.

Ik mocht er al een paar geven afgelopen maand en ik vond het verrassend leuk om te doen! Het is natuurlijk anders dan in het echt, maar er is nog steeds veel interactie en enthousiasme.


Bekijk hier meer informatie of bekijk hieronder de video.

Veel leesplezier en blijf gezond,

Peter

PS. Bekijk deze video (70 seconden) over mijn webinars:

Β 
📲 Biohacking Nieuws

Mijn duiding van de coronapandemie vanuit biohacking.

"Deze smartwatches kunnen zeker ook gebruikt worden in de strijd tegen corona."

Als biohacker en toekomstdenker ben ik de laatste weken vaak gevraagd om mijn visie te delen. Dit deed ik onder meer bij:

  • Op televisie bij EditieNL sprak ik over het gebruik van wearables, zoals smartwatches en slimme ringen, om het coronavirus op te sporen.
  • Bij FunX op de radio mocht ik hier ook meer over vertellen.
  • In de podcast Listening to the Future van Jarno Duursma vertelde ik een klein uur over mijn visie op de toekomst van de zorg in relatie tot de pandemie.

Wat de verdere consequenties van het virus ook zijn, we leven in interessante tijden. Worden alle bedrijven nu zorgondernemingen, zoals de BBC stelt?

🤓 Geen corona, wel interessant

Artikelen, podcasts en andere media, buiten de coronapandemie, die mij zijn bijgebleven deze maand.

  • 🎧 Wat is de genetische revolutie en hoe hebben we hier als mensheid invloed op? Hierover (en nog veel meer) gaat mijn Engelstalige podcast met Jamie Metzl.

  • 🎬 Op mijn YouTube kanaal kun je een opname zien van een keynote die ik gaf over langer leven op de Biohacking Conference in Riga, Letland. Ik vertel in twintig minuten meer over mogelijkheden, voordelen en (maatschappelijke) risico's: kijken!

  • 🧠 Wetenschappers van Stanford University hebben hersencellen genetisch gemodificeerd, zodat ze gaan functioneren als elektrische implantaten. Boeiende mix van bio- met neurotechnologie!

  • 🤔 Op Filosofie.nl vraagt antropoloog Nele Goutier zich af of ze gelukkiger wordt van self tracking met apps en gadgets. Aan de hand van filosofen zoals Foucault is het antwoord: ja.

  • 📕 Ik las het boek Ons Feilbare Denken van Nobelprijswinnaar DaniΓ«l Kahneman. Het is een dikke pil, maar oh zo interessant. Het boek gaat over twee denksystemen die we hebben: intuΓ―tief en weloverwogen. Must-read als je veel (belangrijke) beslissingen moet nemen.

🐰 Persoonlijk

Wat houdt mij bezig?
Vrienden vragen me of mijn leven echt heel anders is gedurende deze pandemie. Ik antwoord ze dat er niet zo heel veel is veranderd.

Sowieso werkte ik al veel vanuit huis. Daar schrijf ik artikelen, typ ik mijn nieuwsbrief, bewerk ik podcasts of bereid ik lezingen en interviews voor. Het enige dat nu anders is, is dat ik niet meer naar evenementen ga om daar lezingen te geven.

Het levert me extra tijd op, die ik nu besteed aan het maken van modules, video's en cursusmateriaal voor mijn (Engelstalige) Superhuman Masterclass.

Deze online cursus
lanceer ik over een paar weken! 🚀

Deze Masterclass is echt wat voor je als je alles wil weten over biohacking: definities, technologieΓ«n, effecten, impact op sectoren (bedrijfsleven, zorg, onderwijs en overheid) en ethische dilemma's.
🎙 Openbare optredens & webinars

Meestal doe ik opdrachten voor besloten groepen (interesse?), maar regelmatig spreek ik ook op vrij toegankelijke meetups, festivals en webinars. Hieronder staat mijn agenda voor de komende maanden, onder voorbehoud van wijzigingen.


Vind je deze nieuwsbrief interessant? Stuur 'm vooral door!

Heb je deze nieuwsbrief zelf doorgestuurd gekregen?
Schrijf je gratis in.

Als je vragen hebt, let me know. Mail me op peter@peterjoosten.net.

Tot volgende maand!

Abonneer je op mijn podcast Biohacking Impact: iTunes, Spotify of andere apps.

Β 
Β 
Β 

Gegevens updaten / Project Leven, Area 51 Amersfoort, The Netherlands

Email Marketing by ActiveCampaign